8600 Silkeborg – Resdallund, Resdal Bakke 11 B-N

Ejendomsbeskrivelse:

  • 12 rækkehuse 

  • Beliggende nord for Silkeborg

  • Tæt på nyt motorvejsnet 

  • Grundareal 9.250 m²

  • Energimærke C

Ejendommen består af 12 rækkehuse, hvor 8 af dem er bygget sammen 2 og 2, og de resterende 4 er bygget sammen. De er velbeliggende på lukket villavej i Resdal, en landsby lige nord for Silkeborg.  

Rækkehusene er bygget i 1986 og 1990 i røde mursten og med rødt tegltag. De er indrettet med entré, åbent køkken i forbindelse med stue, soveværelse og badeværelse med nyere sanitet. Der er i nogle af rækkehusene etableret et ekstra værelse.  Alle køkkener blev moderniseret i 2014 med nye HTH elementer. Fra stuen er der udgang til egen terrasse og fælles stor have med dejlig udsigt over marker og det smukke landskab.  

Rækkehusene fremstår i særdeles god stand. De er løbende blevet vedligeholdt, nogle med bl.a. nye vinduer. 

Til hvert rækkehus tilhører et udhus samt en parkeringsplads foran lejemålet. Derudover er der 6 fællesparkeringspladser til gæster osv.   

Busstoppested på Viborgvej, hvilket der er direkte adgang til via den fællessti, der er på ejendommen. Her stopper bus nr. 60, der kører mellem Silkeborg og Viborg. Skægkærskolen er beliggende 2 km. fra ejendommen, samt kort afstand til Silkeborgmotorvejen.

Luk menu